Zegel Universiteit Leiden Toren Academiegebouw

Werkcollege Datastructuren


Ook in het najaar van 2001 werd er weer een werkcollege Datastructuren gegeven. Hierbij werd aan de hand van opgaven geoefend met de theorie die in het hoorcollege behandeld was. Het werkcollege was op de dinsdagen van 4 september tot en met 4 december 2001, van 11:15-13:00 uur in zaal 403. Het werkcollege is inmiddels ten einde.
Het werkcollege werd gegeven door Rudy van Vliet. Je kunt hem vinden op kamer 150 in het gebouw van Informatica (en anderen), aan de Niels Bohrweg 1. Hij is telefonisch bereikbaar onder nummer 071-527 7050.

Behandelde opgaven

Voor degenen die niet in staat waren om het werkcollege Datastructuren bij te wonen, bijvoorbeeld omdat ze avondstudent zijn, vermelden we hier de opgaven die iedere week behandeld zijn:

Hulpmiddelen

Er is een (ongeautoriseerd) theoriedictaat en een verzameling met uitwerkingen van opgaven ontwikkeld, samen in ťťn bundel. Handig voor wie het op het hoor- en/of werkcollege niet allemaal kon bijschrijven.

Waar gaat het precies om:

Beide onderdelen zijn overigens niet volledig. Met name onderwerpen die recent aan het college zijn toegevoegd, kunnen ontbreken. Die moet men dus op basis van eigen aantekeningen of officiŽle literatuur zien te leren.

De prijs van de bundel bedraag f 7,50 (inclusief BTW) voor degenen die het besteld hebben. Bestellen is niet meer mogelijk. Heeft u belangstelling, terwijl u niet besteld hebt? U kunt het origineel (tegen kostprijs, 11 cent per copy) bij (laten) copiŽren. Neem hiervoor contact op met de werkcollege-assistent.
Wie wel heeft besteld, is verplicht tot afname. Anders blijft de assistent met dictaten zitten waar hij verder niets mee kan, maar waar hij wel zelf voor heeft betaald. Omdat de bundel klaar is, is afname inmiddels mogelijk, op de kamer van de assistent (kamer 150).

Vragenuur voor het tentamen

Op dinsdagochtend 18 december 2001, is er vanaf 11:15 uur een vragenuur, in zaal 403. Indien u vragen heeft over de tentamenstof, kunt u die tijdens dit vragenuur stellen en (waarschijnlijk) beantwoord krijgen. Uiteraard kunt u ook leren van de vragen die anderen stellen.
Het vragenuur is inmiddels voorbij.

Tentamenstof

De tentamenstof omvat in principe alles wat tijdens hoorcollege, werkcollege en bij de programmeeropdrachten aan de orde is gekomen. U kunt hier een lijst aantreffen met onderwerpen die u in ieder geval voor het tentamen dient te kennen. Aan deze lijst kunnen geen rechten worden ontleend.
Naar de hoofdpagina van Datastructuren.
Er is ook informatie over andere informatica vakken.
Rudy van Vliet; rvvliet@liacs.nl
Laatste wijziging: 18 december 2001