Foto's BAPC 2007

Tijdens BAPC 2007 heeft Rudy van Vliet vier foto's gemaakt van het winnende team Prime Suspects uit Leiden, bestaande uit Thomas Beuman, Johan de Ruiter en Misha Stassen. U vindt de foto's hieronder.


Johan de Ruiter, Misha Stassen en Thomas Beuman (v.l.n.r.) lopen terug naar hun plaatsen, nadat ze ieder een spelcomputer hebben ontvangen. Deze verdienden ze, omdat ze als eerste opgave J (gesponsord door Optiver) hadden opgelost.


Misha Stassen, Johan de Ruiter (nauwelijks zichtbaar) en Thomas Beuman tonen de grote wisselbeker die hoort bij de eerste plaats in het eindklassement van BAPC 2007.


Thomas Beuman, Misha Stassen en Johan de Ruiter (v.l.n.r.) met al hun prijzen: de medailles en de wisselbeker voor de eerste plaats in het eindklassement, de pakjes met de spelcomputers (op tafel), en de ballonnen voor hun acht opgeloste opgaven.


De hoofd organisatoren van BAPC 2007 (tevens winnaars van BAPC 2006) met de winaars van BAPC 2007. V.l.n.r.: Erik-Jan Krijgsman (hoofd van jury BAPC 2007), Johan de Ruiter, Misha Stassen, Thomas Beuman en Boris de Wilde (hoofd organisatie BAPC 2007).

Van BAPC 2006 is een veel grotere verzameling foto's te vinden op dit adres.
Ook van NWERC 2007 zijn er inmiddels enkele foto's beschikbaar, op dit adres.

Contact

Voor vragen en opmerkingen over deze foto's kunt u contact opnemen met Rudy van Vliet.


Laatste wijziging, 23 november 2007 - http://www.liacs.nl/home/rvvliet/fotosbapc2007/index.html