Zegel Universiteit Leiden Toren Academiegebouw

Programmeerwedstrijd Challenges in Computer Science, voorjaar 2005


Op maandag 25 april 2005 organiseerde de opleiding Informatica van de Universiteit Leiden een programmeerwedstrijd voor de eerstejaars studenten Informatica. De wedstrijd vond plaats in het kader van het vak Challenges in Computer Science, voorjaar 2005. De studenten werkten in teams van twee personen en de programmeertaal was C++.
Je hoefde echter geen eerstejaars student Informatica te zijn om mee te doen. Ook andere belangstellenden waren van harte welkom. Als `andere belangstellende' hoefde je ook niet per se een team van twee personen te vormen.
Bij het bepalen van de uitslag werd er overigens wel onderscheid gemaakt. Er zijn in de uitslag namelijk twee categorieŽn: de eerstejaars studenten Informatica (de `Echte deelnemers') en de andere deelnemers (`Buiten mededinging').

De meeste informatie, de opgaven, de hulpbestanden, de oplossingen van de jury en de testbestanden van de jury bij de wedstrijd hebben we van deze site verwijderd. Alleen de uitslag vindt u hier nog terug.


Ook in het voorjaar van 2003 en het voorjaar van 2004 was er een programmeerwedstrijd voor de eerstejaars studenten Informatica. De sites van deze wedstrijden vindt u hier (voor 2003) en hier (voor 2004).
Rudy van Vliet; rvvliet@liacs.nl
Laatste wijziging: 3 mei 2011