Zegel Universiteit Leiden Toren Academiegebouw

Programmeerwedstrijd Challenges in Computer Science, voorjaar 2004


Op dinsdag 27 april 2004 organiseerde de opleiding Informatica van de Universiteit Leiden een programmeerwedstrijd voor de eerstejaars studenten Informatica. De wedstrijd vond plaats in het kader van het vak Challenges in Computer Science, voorjaar 2004.
Je hoefde echter geen eerstejaars student Informatica te zijn om mee te doen. Ook andere belangstellenden waren van harte welkom. Als `andere belangstellende' hoefde je ook niet per se een team van twee personen te vormen.
Bij het bepalen van de uitslag werd er overigens wel onderscheid gemaakt. Er zijn in de uitslag namelijk twee categorieŽn: de eerstejaars studenten Informatica (de `Echte deelnemers') en de andere deelnemers (`Buiten mededinging').

De meeste informatie, de opgaven, de hulpbestanden, de oplossingen van de jury en de testbestanden van de jury bij de wedstrijd hebben we van deze site verwijderd. Alleen de uitslag vindt u hier nog terug.


Ook in het voorjaar van 2003 was er een programmeerwedstrijd voor de eerstejaars studenten Informatica. De site daarvan vindt u hier.
Rudy van Vliet; rvvliet@liacs.nl
Laatste wijziging: 3 mei 2011