LIACS > For students > ICT in Business Post Experience > Programma
headerimg

Programma

De post experience variant van de masteropleiding ICT in Business is speciaal ontwikkeld voor mensen die naast een baan in IT-management hun kennis willen uitbreiden. Het curriculum biedt maatwerk en richt zich op ICT zowel bij overheidsorganisaties als in de zakenwereld.


Duur van de opleiding

Wanneer je de opleiding voltijd doet, ben je zo’n 22 maanden bezig. Als je de opleiding volgt naast je baan als ICT-professional, kun je hem na ongeveer drie jaar afronden.


Vakken

De vakken die je tijdens de opleiding volgt, zijn gerelateerd aan:

  • IT, zoals de vakken ICT Architectures en Strategy.
  • bedrijven en organisaties, zoals Finance en Behavioural Decision Making.
  • het doen van onderzoek, zoals Methodology en Research Participation.

Om optimaal aan te sluiten bij jouw beroepspraktijk, volg je verder een aantal keuzevakken. Dit kunnen vakken zijn als Lean Six Sigma, ICT in the Public Sector, ICT enabled Process Innovation en ICT & Law.


Studiemethode

Het onderwijs gebeurt in kleine groepen met regelmatig gastcolleges van professionals uit het veld. Jij en je studiegenoten werken aan cases en geven presentaties. De opleiding is intensief en vraagt om actieve deelname. Je aanwezigheid bij colleges is verplicht.


Onderzoeksproject

Tijdens je masteropleiding doe je wetenschappelijk onderzoek. Je schrijft een masterscriptie, bijvoorbeeld gebaseerd op een onderwerp dat speelt binnen jouw organisatie. De minimale duur van je onderzoek is zes maanden.

Last edited on 03 Nov 2016 at 10:38